BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 40,00 € (301,98 KN).

Farmaceutsko savjetovalište

O SAVJETOVALIŠTU:

Farmaceutsko savjetovalište Ljekarne Jagatić pokrenuto je iz ideje da svaki pacijent koji aktivno vodi brigu o svom zdravlju zaslužuje vrijeme za individualnu konzultaciju i stručnu preporuku. Mediji su preplavljeni informacijama i dodacima prehrani te se čini sve teže odabrati one koji su kvalitetni i adekvatni za pacijenta i njegovo zdravstveno stanje.
Otvaranjem savjetovališta pacijentima pružamo sigurno i pouzdano mjesto za stvaranje vlastitog plana kako dodacima prehrani, fitoaromaterapijom i promjenom životnog stila dati podršku svom zdravlju.
Magistra farmacije Anida Grubešić, nakon 12 godina iskustva u radu s pacijentima, voditelj je našeg farmaceutskog savjetovališta. Pod vodstvom mentorica dr. med. Sanje Toljan i akademkinje prof. dr. sc. Vide Demarin educirana je u području kliničke psihoneuroendokrinoimunologije koje ne promatra čovjeka samo kroz dijagnozu bolesti već holistički kao jednu cjelinu te na prirodan način putem balasiranja hormona uspostavlja ravnotežu u organizmu. Magistra Anida predana je znanstveno utemeljenom korištenju biljaka u liječenju te trenutačno pohađa i usavršavanje iz fitoaromaterapije pod vodstvom mentora dr. sc. Stribora Markovića.
Pozivamo Vas da se predbilježite za termin i aktivno vodite brigu o svom zdravlju.

USLUGE:
1. besplatna analiza statusa vitamina i minerala u organizmu biorezonantnim uređajem
2. 20 minuta besplatnog savjetovanja s magistrom farmacije
3. balansiranje hormona - edukacija pacijenata o optimalizaciji funkcije psiho-neuro-endokrino-imunološkog sustava i dodacima prehrani koji mogu pomoći uravnotežavanju spolnih hormona, hormona štitnjače, hormona stresa (kortizola), inzulina
4. praćenje 24 satne krivulje kortizola - u suradnji s privatnim labortorijem (mjerenje 24 satnog kortizola iz uzorka sline kako bi se procjenilo trenutačno stanje organizma pod utjecajem stresa i napredak kroz preporučenu terapiju)
5. kontrola upale - edukacija pacijenata o mogućnostima smanjenja sistemske upale kroz dodatke prehrani i promjene životnog stila
Sistemska upala igra ključnu ulogu u napredovanju autoimunih bolesti kao što su: Hashimotov tireoditis, celijakija, ulcerozni kolitis, Chronova bolest, dijabetes tip 1, multipla skleroza, reumatoidni artritis, vitiligo, psorijaza..
6. podrška detoksikaciji organizma
7. izrada individualiziranog terapijskog plana za pacijenta - prijedlog suplementacije i upute o promjeni životnih navika (u pisanom obliku)
8. izrada individualiziranih farmakoterapijskih pripravaka

Termin savjetovanja potrebno je unaprijed rezervirati.

KONTAKT:
e-mail - savjetovaliste@ljekarne-jagatic.hr
telefon - 01/2005-463

ADRESA:
Ljekarne Jagatić - Bjelovarska 48b, Sesvete

Izdvojeni proizvodi