BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 300,00 KN.

Nagradni natječaj

Pravila nagradnog natječaja "Hippocrates anatomske klompe"

Članak 1. Priređivač nagradnog natječaja je ZU Ljekarne Jagatić, adresa: Trg Antuna Mihanovića 1, Dubec 10040 Dubrava, OIB: 47025616118. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije ljekarne i branda Hippocrates.

Članak 2. Nagradni natječaj traje od 23.5.2022. do 29.5.2022. i provodit će se na Facebook stranici priređivača, ali ni na koji način nije sponzoriran, promoviran ili povezan s Facebook-om.

Članak 3. Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji posjeduju Facebook profil i koji prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja i Facebook pravila ponašanja. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom odnosno komentarom te može biti nagrađen samo jednom. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici priređivača.

Članak 4. U nagradnom natječaju sudjeluju svi korisnici koji na traženoj društvenoj mreži komentiraju određenu objavu povezanu s nagradnim natječajem. Priređivač će dobitnike izvući pomoću stranice commentpicker.com i objaviti ih u sklopu objave vezane uz nagradni natječaj.

Članak 5. Fond nagrada uključuje proizvode Hippocrates:

1x Hippocrates anatomske klompe 020-98 Pariz crni potplat
1x Hippocrates otvorene anatomske klompe 710 Gray Snake

Članak 6. Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici u komentaru iste objave po završetku natječaja toga dana. Dobitnik je obavezan javiti se u putem poruke na Facebook stranici u roku od 24 sata od objave dobitnika. Ukoliko se dobitnik ne javi u navedenom roku ili nije zadovoljio pravila natječaja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika.

Članak 7. Dobitnik nagradnog natječaja zaprimit će poruku na Facebook stranici s pozivom da dostave svoje podatke (ime, prezime, adresu i kontakt broj) u roku od 24 sata te će na navedenu adresu dostavom dobiti pakete u roku od 30 dana. Nagrada je neprenosiva i dobitnik nema mogućnost zamjenskih nagrada.

Članak 8. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, svaki sudionik je suglasan da se, ako postane dobitnik u nagradnom natječaju, njegovi osobni podaci: ime i prezime Facebook profila javno objave u Facebook objavi povezanoj s istim.

Ljekarne Jagatić - Nagradni natječaj
Zagreb, 23.5.2022. ZU Ljekarne Jagatić

Izdvojeni proizvodi