BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 300,00 KN.

Nagradni natječaj

Pravila nagradnog natječaja "25 godina"

Ljekarne Jagatić - Nagradni natječaj
Članak 1. Priređivač nagradnog natječaja je ZU Ljekarne Jagatić, adresa: Trg Antuna Mihanovića 1, Dubec 10040 Dubrava, OIB: 47025616118. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije ljekarne i zahvale na vjernosti.

Članak 2. Nagradni natječaj traje od 20.8.2021. do 14.9.2021. i provodit će se na Facebook i Instagram stranici priređivača, ali ni na koji način nije sponzoriran, promoviran ili povezan s istima.

Članak 3. Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji posjeduju Facebook ili Instagram profil i koji prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja i Facebook pravila ponašanja. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom odnosno komentarom te može biti nagrađen samo jednom. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici priređivača.

Članak 4. U nagradnom natječaju sudjeluju svi korisnici koji na traženoj društvenoj mreži komentiraju određenu objavu povezanu s nagradnim natječajem. Priređivač će dobitnike izvući pomoću stranice commentpicker.com i objaviti ih u sklopu objave vezane uz nagradni natječaj.

Članak 5. Fond nagrada uključuje:

Priređivač ukupno nagrađuje 25 dobitnika, od kojih svaki dobiva po jedan paket proizvoda iz fonda nagrada.

Članak 6. Ovisno o mreži na kojoj se odvija nagradni natječaj toga dana, dobitnici će biti objavljeni na Facebook ili Instagram stranici u komentaru iste objave po završetku natječaja toga dana. Dobitnici su obavezni javiti se u putem poruke na Facebook ili Instagram stranici u roku od 24 sata od objave dobitnika. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u navedenom roku ili nije zadovoljio pravila natječaja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika.

Članak 7. Dobitnici nagradnog natječaja zaprimit će poruku na Facebook ili Instagram stranici s pozivom da dostave svoje podatke (ime, prezime, adresu i kontakt broj) u roku od 24 sata te će na navedenu adresu dostavom dobiti pakete u roku od 30 dana. Nagrada je neprenosiva i dobitnik nema mogućnost zamjenskih nagrada.

Članak 8. Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, svaki sudionik je suglasan da se, ako postane dobitnik u Nagradnom natječaju, njegovi osobni podaci: ime i prezime Facebook ili Instagram profila javno objave u Facebook ili Instagram objavi povezanoj s istim.

Ljekarne Jagatić - Nagradni natječaj
Zagreb, 20.8.2021. ZU Ljekarne Jagatić

Izdvojeni proizvodi