Dostava

Dostava narudžbe moguća je na području Republike Hrvatske. Isporuku proizvoda vrši GLS dostavna služba i traje 1-5 radnih dana. Za vrijeme trajanja promotivnih akcija vrijeme isporuke narudžbe može trajati duže od 5 radnih dana. Ukoliko dostava traje duže od 5 radnih dana ili proizvod iz Vaše narudžbe trenutno nije dostupan ili ga uopće nismo u mogućnosti isporučiti, obavijestiti ćemo vas putem e-mail adrese.


Troškovi dostave:

• za iznos narudžbe iznad 55€ dostava je besplatna
• za iznos narudžbe manji od 55€ trošak dostave iznosi 4.5€
• zamjena ili povrat proizvoda naplaćuje se 4.5€
• u slučaju pogrešnog slanja proizvoda s naše strane trošak povrata i dostave je besplatan


Svaka narudžba individualno je zapakirana ovisno o vrsti proizvoda i težini kako bi svi proizvodi sigurno stigli na Vašu adresu, no prilikom preuzimanja narudžbe paket je potrebno pregledati te odbiti preuzimanje ukoliko je oštećen.

Ljekarna će po zaprimanju uplate ili potvrde o izvršenoj uplati poslati narudžbu u najkraćem mogućem roku. Ukoliko to iz određenih razloga ne bude moguće, Ljekarna će Vas obavijestiti o novom vremenu dostave.

O eventualnim iznimnim kašnjenjima u isporuci biti ćete obaviješteni. Ističemo nakon što narudžbu predamo ugovornom partneru na dostavu, Ljekarna više nije odgovorna za daljnji tijek isporuke i moguća kašnjenja koja mogu nastati.

U cilju bolje i efikasnije komunikacije između Vas i dostavne službe, Ljekarna pridržava pravo da svom ugovornom partneru proslijediti Vaš kontakt podatak radi izravne komunikacije.

Ljekarna pridržava pravo u svakom trenutku promijeniti ugovornog partnera dostavu.

U slučaju da niste u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač Vam može ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke i/ili kontaktirati radi dogovora o novom terminu isporuke.

Podijeli:
Pogledani proizvodi
  • %
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}} {{product.Mpc_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.Mpc_print}}